Posjetite nas i na društvenim mrežama ;)

Udruga Umjetnost za malene

Uduga Umjetnost za malene osnovana je 2016. godine u svrhu provođenja izvan vrtićkog programa, Umjetnost za malene. Program Umjetnost za malene održavati će se u vrtićima koji su dali suglasnost za provođenje istog u njihovoj ustanovi. Program se održava dva puta tjedno, a grupe će imati najviše desetero (10) djece kako bi rad bio kvalitetniji.

Nadalje, udruga potiče zapošljavanje mladih, te ovim putem pozivamo diplomirane odgajatelje i odgajateljice da se pridruže radu udruge .

Cilj nam je kroz igru upoznati umjetnost-kazalište, klasičnu glazbu, glumce, instrumente, likovnu i dramsku umjetnost i sve ono što umjetnost čini tako čarobnom.

O pozitivnom utjecaju programa pročitajte              .

 

Roditelji program plaćaju 180 kn mjesečno, te na taj način podupiru udrugu. Pomoću  podupirućih sredstava omogućujemo materijale potrebne za provedbu programa te honorar za odgajatelje stručnjake koji rade s malenima.

Za odgajatelje i odgajateljice udruga organizira kratke edukacijske radionice na kojima se dobivaju sve potrebne informacije i materijali za rad.